Slowaakse ambassade - uitbreiding verbouwing ambassade gebouw embassy Den Haag The Hague diplomatie













Situated in The Hague, on the Dutch coast, this project provides a new outdoor terrace and entrance stairwell for the Slovak embassy building.
The original building, dating back to the early 20th century once featured a landscaped terrace which provided a welcoming point of entry for visitors.
Following a number of modern interventions, the terrace was removed and the building presented itself in a formal manner to the public, something which the embassy felt is not appropriate.
Our proposal involved the construction of a new stairwell and terrace that welcomes visitors.
The materials used in the new work relate to those of the existing building;
walls are made of brick, steps from a dark Belgium natural stone and the hand rails are made from steel.