MATH algemeen - MATH architecten expertise renovatie restauratie duurzaamheid bouwkundig vakmanschap kostenbeheersing bouwkwaliteitMATH architecten bestaat onder zijn huidige naam sinds 1 januari 2009 en heeft een brede expertise en ervaring die teruggaat tot 1986. Het bureau telt momenteel 7 tot 9 medewerkers en is lid van de BNA. Nol Hermkens, Joost Mars, Olga Trancikova en Jaap van Kampen vormen de kern van het architecten- bureau.

Bouwen start bij een initiatief, een idee van de opdracht-gever. Hij bepaalt daarin zelf voor welke taken hij de architect wil inhuren. Van ondersteunend adviseur tot klassieke “architect" die voor de opdrachtgever alles regelt. In alle gevallen moet een opdrachtgever kunnen vertrouwen op een vakkundig architect die verstand heeft van ontwerpen én van bouwen, die betrokken en bevlogen is, die overzicht houdt en doelgericht is. Goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, heldere communicatie en intensieve samenwerking zijn daarbij vanzelfsprekend.

We staan voor “down to earth” architectuur waarbij esthetica, mensvriendelijkheid, functionaliteit, techniek en duurzaamheid kernbegrip- pen zijn. Dit resulteert in een aangename, fraaie, veilige en gezonde omgeving voor de gebruiker.

Door de jaren heen heeft ons bureau daarvoor de nodige vakmanschap ontwikkeld. Modern vakmanschap met oog voor nieuwe techno-logische en maatschappelijke ontwikkelingen. Procesmanagement, kosten-beheersing en goede bouwbegeleiding staan garant voor het welslagen van projecten.